logo
Yrityksemme

Mikkelin Lämpötalo on perustettu 1995. Meillä on vankka kokemus ilma- ja maalämpöratkaisujen myynnistä, asennuksesta ja huollosta.

Myymme, asennamme ja huollamme kokonaisvaltaisesti ratkaisuja sekä kotitalouksille että yrityksille. Ratkaisumme kattavat erilasia kohteita pientaloista aina isoihin kerrostaloihin. Tarkoituksemme on löytää jokaiselle asiakkaalle sopiva lämmitysratkaisu – oli kyseessä sitten pientalo tai suuri kiinteistö. Lämmitysmuoto voi vaihdella yhdestä lämmitysmuodosta usean lämmitysmuodon yhdistelmään, ns. hybridiratkaisuun.

Meiltä saat ammattitaitoista ja huolellista asennustyötä. Olemme Turvatekniikan keskuksen, Tukesin hyväksymä sähköurakointi- ja kylmäasennusliike.

Tuotteet vahvoilta maahantuojilta

Toimitamme tuotteet kokonaisratkaisuina vahvoilta maahantuojilta. Tuotteet edustavat ruotsalaista ja suomalaista osaamista parhaimmillaan.

Oilon on suomalainen Lahdessa sijaitseva 1960-luvulla perustettu yritys, joka valmistaa lämmitysjärjestelmiä, joissa on tarjolla monia vaihtoehtoja ja lämmitysmuotojen yhdistelmiä. Asiakkaille tämä tarkoittaa ympäristöystävällisiä ja kestävän kehityksen mukaisia järjestelmiä.

Nibe puolestaan on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien toimittaja.

Edustamamme ilmalämpöpumput ovat Scanofficen maahantuomia. Hankintaturvatuotteet ovat VTT:n testaamia.

Minikuormaintyöt Avantilla

Avant on erinomainen apuväline maalämpöasennuksissa. Teemme myös tilauksesta erilaisia pienkuormaintöitä. Pienen kokonsa takia Avant soveltuu ahtaisiin tiloihin. Koneessa on kauha, hydraulinen nostopuomi ja trukkipiikit. Pienestä koostaan huolimatta sen nostoteho on 1600 kg trukkilavalla. Kone on helposti siirrettävissä paikasta toiseen. Se on rekisteröity liikenteeseen, joten pienet siirrot voidaan tehdä ajamalla.